aroma

Aromaolie


Lavendelolie
Lavendel heeft een aangename, bloemig geur en werkt kalmerend, slaapbevorderend en anti-bacterieel. Het brengt emoties in evenwicht en werkt allergie-remmend. Verder wordt lavendelolie gebruikt om te stomen bij verkoudheid.

Eucalyptusolie
Deze etherische olie is zeer effectief tegen virussen en bacteriën. De frisse geur van etherische eucalyptusolie werkt geestverhelderend en concentratieverhogend. Ook wordt het gebruikt ter verlichting van de luchtwegen, het helpt slijm op te lossen en verlicht een verstopte neus. 
Tea Tree olie
Tea Tree olie of Theeboomolie wordt gebruikt om zijn zuiverende, verzorgende en verzachtende werking op de huid. Door zijn bacterieremmende en schimmeldodende eigenschappen wordt het voor diverse aandoeningen van de huid en nagels gebruikt maar ook in de mondholte en op het haar. Ook is Tea tree olie zeer effectief tegen allergieën, het vermindert slijm in de neus en verlicht daardoor de ademhaling.Er zijn geen kunstmatige ingrediënten of additieven toegevoegd, deze oliën zijn 100% puur en biologisch. Hierdoor geniet u niet alleen van een heerlijke geur maar ook van de heilzame werking van de gebruikte kruiden.     

© Schoonheidssalon Puur Jade 2016

Grasplantsoen 40 Eindhoven

Bel 06 4592 7288 voor een afspraak